KUNSTSTAD Reizen


 Programma

Datum Reis Soort reis
7 t/m 12 februari 2017

Majestueus Málaga & Grandioos Granada 

Zesdaagse vliegreis
17 t/m 21 februari 2017 Sereen Sevilla & Concreet Córdoba Vijfdaagse vliegreis

8 t/m 12 april 2017

Ravissant Ravenna, Bologna & Padua Vijfdaagse vliegreis

17 t/m 21 april 2017

Natuurlijk Napels Vijfdaagse vliegreis

2 t/m 6 mei 2017

Variërend Valencia Vijfdaagse vliegreis

12 t/m 16 mei 2017

Betoverend Boedapest Vijfdaagse vliegreis

7 t/m 11 juni 2017

Mooi München Vijfdaagse vliegreis

22 t/m 25 juni 2017

Kassel & De Documenta Vierdaagse busreis

23 t/m 27 september

Prachtig Porto Vijfdaagse vliegreis 

18 t/m 22 oktober 2017

Spectaculair Rome! Vijfdaagse vliegreis
1 t/m 5 november 2017 Miraculeus Marseille, Aix & Arles Vijfdaagse vliegreis
16 t/m 20 november 2017    Venetië & de Biënnale Vijfdaagse vliegreis


“Na mijn middelbare schooltijd ging ik naar de universiteit om kunstgeschiedenis te studeren. Toen ik mijn bul op zak had kreeg ik mijn eerste uitnodiging om over kunst te komen vertellen en al vrij vlot werd ik op veel plekken gevraagd om lezingen te komen geven. Mijn enthousiaste presentaties werkten waarschijnlijk zo aanstekelig dat mijn publiek vroeg of ze eens daadwerkelijk met mij bepaalde kunst en architectuur ter plekke kon gaan bekijken. En niet snel daarna was mijn eerste reis die ik organiseerde een feit: de reis ‘Parijs als Kunststad’ in 1995.”

 

"Al meer dan 20 jaar organiseer ik met KUNSTSTAD meerdaagse kunst- en belevingsreizen naar verschillende Europese steden. Kunst en cultuur staan centraal, maar tijdens een reis besteed ik ook aandacht aan bijvoorbeeld muziek, geschiedenis, beroemde persoonlijkheden en culinaire gewoontes. Het gaat uiteindelijk om de totale beleving van een stad.

Kwaliteit en comfort staan hoog in het vaandel, daarom verblijven we tijdens de stedenreizen altijd in een 4 of 5-sterren hotel in het centrum van de stad. Op deze manier kun je comfortabel genieten van alles wat een plek te bieden heeft. Ook gezelligheid is belangrijk. Elke avond organiseren we een facultatief diner in telkens een bijzonder restaurant. 

De reizen worden geheel door mijzelf zelf bedacht, georganiseerd en uitgevoerd. Je kunt er dus op vertrouwen dat het product goed in elkaar zit en voldoet aan je verwachtingen."

Marcel Verhoeven

 

Als je wilt weten waarom de reizen van KUNSTSTAD nog meer zo bijzonder zijn, lees dan hier verder.

Ben je nieuwsgierig wat deelnemers aan de reizen van hun ervaring met KUNSTSTAD vinden? Lees hier een aantal korte referenties.Marcel Verhoeven enthousiast vertellend in Florence
Marcel Verhoeven enthousiast vertellend in Florence

Live bij de TinekeShow

Marcel was op 2 augustus 2016 live te horen in de radio-uitzending van Tineke de Nooij op radio 5. Luister de twee geluidsfragmenten terug door op de foto hierboven te klikken.