Magnifiek Madrid & Toledo

Presentatie-arrangement op zaterdag 18 augustus 2018Madrid is een echte Kunststad! De hoofdstad van Spanje is absoluut een ‘El Dorado' voor elke kunstliefhebber. Een keur aan beroemde kunstwerken is te zien in de befaamde musea die Madrid rijk is. ‘De Tuin der Lusten’ van Jeroen Bosch en ‘Las Meninas’ van Diego Velázquez in het onovertroffen Museo del Prado, de indrukwekkende Guernica van Pablo Picasso in het gigantische Reina Sofia Museumen ‘De Heilige Katharina’ van Caravaggio in het schitterende Thyssen-Bornemisza Museum zijn maar enkele voorbeelden van topwerken die in Madrid te bewonderen zijn. 

Kunsthistoricus Marcel Verhoeven neemt u virtueel mee naar deze beroemde musea in Madrid.

Tevens bezoekt hij met u deze middag de interessante stad Toledo. Deze stad heeft een boeiende en lange geschiedenis, die terug te vinden is in de talrijke historische gebouwen die de stad rijk is. Marcel laat u deze zien en vertelt tevens meer over een bekende inwoner die ooit in de stad woonde, de kunstenaar 'El Greco'.


Informatie over dit arrangement

Datum: Zaterdag 18 augustus 2018

Tijdstip: 14.00-17.15 uur

Prijs: € 59,50 p.p. Amici-tarief € 39,50 p.p.

Presentatie door Marcel Verhoeven

Inclusief

  • koffie/thee met iets lekkers
  • uitgebreide presentatie 
  • gezellige borrel met hapjes.


Mee op reis naar Madrid en Toledo?

In 2018 organiseren wij een bijzondere vijfdaagse kunstreis naar de Spaanse hoofdstad en de omgeving. Meer informatie vindt u terug op de reispagina. Locatie van het arrangement:

Apollo Hotel Amsterdam

Apollolaan 2 (hoek Stadionweg)

Telefoon: 020 - 673 5922

 

U kunt eventueel uw auto parkeren op het terrein van het hotel (kosten € 4,50 per uur) of in de rustige straten rondom het hotel. 

 

Graag tot dan!