Beleef Bazel

Presentatie-arrangement op zondag 27 januari 2019Bazel, of Basel zoals de Zwitsers het schrijven, is schitterend gelegen aan de bovenloop van de Rijn en ligt ook nog eens nabij het drielandenpunt van Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Dit feit maakt allereerst een virtuele reis naar deze inspirerende stad heel bijzonder. 

Daarnaast heeft Bazel een aantal schitterende kunstcollecties waar we u graag kennis mee laten maken. 

De beroemde musea van de stad, zoals Fondation Beyeler, Kunstmuseum Basel, Vitra Design Museum en Museum Tinguely worden uiteraard behandeld. Maar wist u ook dat Erasmus in Bazel begraven ligt? En dat er veel te ontdekken is op het gebied van architectuur, zoals bijvoorbeeld een schitterend gebouw van Frank Gehry? De geschiedenis van Bazel en de bouwkunst komen dus ook zeker deze middag ter sprake. 


Informatie

Datum: Zondag 27 januari 2019

Tijdstip: 14.00-17.15 uur

Prijs: € 59,50 p.p. Amici-tarief € 39,50 p.p.

Inclusief

  • koffie/thee met iets lekkers
  • uitgebreide presentatie 
  • gezellige borrel met hapjes.


Mee op reis naar Bazel?

In 2019 organiseren wij een bijzondere vijfdaagse kunstreis naar deze Zwitserse stad en de omgeving. Meer informatie vindt u terug op de reispagina. Locatie van het arrangement:

Apollo Hotel Amsterdam

Apollolaan 2 (hoek Stadionweg)

Telefoon: 020 - 673 5922

 

U kunt eventueel uw auto parkeren op het terrein van het hotel (kosten € 4,50 per uur) of in de rustige straten rondom het hotel. 

 

Graag tot dan!