Meer informatie over deze reis naar Keulen

Reis van maandag 6 tot en met woensdag 8 januari 2020Het hotel waar u verblijft tijdens deze reis:

Overnachten naast de Dom in viersterrenhotel MGallery 'Hotel Mondial am Dom'

In het kader van onze slogan 'De Kunst van het Beleven' hebben we ook ditmaal weer een luxe hotel geselecteerd waarin het verblijf een echte belevenis is. U overnacht in het mooie viersterren 'Hotel Mondial am Dom' midden in het centrum van Keulen. Het hotel is gelegen pal naast de beroemde Dom en het schitterende Ludwig Museum. Een perfecte locatie dus om uw thuis te voelen in de stad, waarbij alle bezienswaardigheden in de buurt gelegen zijn. 


Trefpunt in het centraal gelegen Breukelen

Van der Valk Hotel Breukelen

Stationsweg 91

3621 LK Breukelen

Voor uw comfort en gemak verwelkomen wij u graag op de eerste ochtend tussen 08.45-09.00 uur in het centraal gelegen Van der Valk Hotel Breukelen. Nadat u daar in alle rust genoten hebt van een heerlijk kopje koffie met een lekker gebakje vertrekken we per luxe touringcar richting onze bestemming. 

Het Van der Valk Hotel is uitstekend te bereiken. Mocht u met de auto komen dan kunt u gratis uw auto parkeren op het (bewaakte) parkeerterrein van het hotel. U ontvangt van ons aan het einde van de reis (kosteloos) een uitrijkaartje.

Komt u liever met de trein naar ons opstappunt? Het ns-treinstation van Breukelen is letterlijk naast het hotel gelegen en dus slechts enkele tientallen meters van de hotellobby verwijderd.

Mocht u trouwens helemaal uitgerust aan deze tweedaagse reis willen beginnen dan is het vanzelfsprekend mogelijk om in het Van der Valk Hotel in Breukelen te blijven overnachten.

Extra:

The Dinner Club
 biedt elke avond een facultatieve mogelijkheid om (op eigen kosten) samen te dineren, waarbij gevarieerde restaurants op het programma staan. 

Informatie over deze 3-daagse kunstreis

Maandag 6 t/m woensdag 8 januari 2020


Standaardprijs: € 585,- p.p.

Amici-tarief: € 535,- p.p.

Toeslag kamer voor eenpersoonsgebruik: € 125,00

Inclusief

  • kunsthistorische begeleiding
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie/thee met gebak in Breukelen
  • overnachting in een luxe 4-sterrenhotel in het centrum van Keulen, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • operakaartje voor de opera 'Carmen'
  • entreegelden van de bezienswaardigheden die op het programma staan
  • informatiemateriaal

Exclusief

  • persoonlijke uitgaven
  • reis- en/of annuleringsverzekering
  • administratiekosten à € 25,- per boeking (kosteloos voor Amici)


Voordelen aan het Amici-Schap (Vriend van KUNSTSTAD):

Als vriend van KUNSTSTAD ontvangt u voor deze reis een korting op de reissom van € 50,-. 

Daarnaast hoeft u geen administratiekosten à € 25.- per boeking te betalen.

Naast de financiële voordelen voor deze reis hebt u als Amici tevens nog een aantal andere privileges, zoals kortingen op andere reizen en arrangementen dit jaar. Daarnaast wordt u tweemaal per jaar uitgenodigd voor een speciaal evenement dat exclusief voor alle Amici wordt georganiseerd, de zogenaamde Matinée Exclusive. En u bent uiteraard welkom op onze Nieuwjaarsreceptie en andere speciale bijeenkomsten.

U bent als Amici een onderdeel van een betrokken gezelschap met gelijkgestemden die allen interesse hebben in reizen en kunst in de breedste zin des woords. De jaarlijkse contributie bedraagt € 150,- per persoon. U kunt meer lezen over het Amici-schap op onze website.