Meer informatie over deze reis naar Brugge & Gent

Reis van zaterdag 8 tot en met maandag 10 februari 2020Het hotel waar u verblijft tijdens deze reis:

Op historische grond overnachten in Brugge in viersterrenhotel 'Crowne Plaza Hotel'

Zoals u wellicht weet is de slogan van KUNSTSTAD al jaren 'De Kunst van het Beleven'. In dat kader selecteren we voor onze reizen altijd exclusieve hotels, waarin het verblijf een echte belevenis is. U overnacht daarom in het luxe vier-sterren Crowne Plaza Hotel midden in het historische centrum van Brugge en dit moderne hotel is gebouwd bovenop de restanten van de Sint-Donaaskathedraal die voor een groot deel nog in de immense kelderverdieping door ons te bewonderen is. Hoe bijzonder is het dat we op de plek kunnen staan waar Van Eyck het bekende werk ‘De Madonna met kanunnik Joris van der Paele’ situeerde. Deze plek is tevens de laatste rustplaats van Jan van Eyck. Kortom, ons hotel is dus al een belevenis!  


Trefpunt in het centraal gelegen Breukelen

Van der Valk Hotel Breukelen

Stationsweg 91

3621 LK Breukelen

Voor uw comfort en gemak verwelkomen wij u graag tussen 08.45-09.00 uur in het centraal gelegen Van der Valk Hotel Breukelen. Nadat u daar in alle rust genoten hebt van een heerlijk kopje koffie met een lekker gebakje vertrekken we per luxe touringcar richting België. 

Het Van der Valk Hotel is uitstekend te bereiken. Mocht u met de auto komen dan kunt u gratis uw auto parkeren op het (bewaakte) parkeerterrein van het hotel. U ontvangt van ons aan het einde van de reis (kosteloos) een uitrijkaartje.

Komt u liever met de trein naar ons opstappunt? Het ns-treinstation van Breukelen is letterlijk naast het hotel gelegen en dus slechts enkele tientallen meters van de hotellobby verwijderd.

Mocht u trouwens helemaal uitgerust aan deze tweedaagse reis willen beginnen dan is het vanzelfsprekend mogelijk om in het Van der Valk Hotel in Breukelen te blijven overnachten.

Extra:

The Dinner Club
 biedt elke avond een facultatieve mogelijkheid om (op eigen kosten) samen te dineren, waarbij gevarieerde restaurants op het programma staan. 

Informatie over deze 3-daagse kunstreis

Zaterdag 8 t/m maandag 10 februari 2020


Standaardprijs: € 649,- p.p.

Amici-tarief: € 599,- p.p.

Toeslag kamer voor eenpersoonsgebruik: € 159,00

De vroegboekkorting van € 50,- p.p. is geldig tot 18 juni 2019.

Inclusief

  • kunsthistorische begeleiding
  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie/thee met gebak in Breukelen
  • lunch op de eerste dag van de reis
  • overnachting in een luxe 4-sterrenhotel in Brugge, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • entreegelden van de bezienswaardigheden die op het programma staan
  • informatiemateriaal

Exclusief

  • persoonlijke uitgaven
  • reis- en/of annuleringsverzekering
  • administratiekosten à € 25,- per boeking (kosteloos voor Amici)


Voordelen aan het Amici-Schap (Vriend van KUNSTSTAD):

Als vriend van KUNSTSTAD ontvangt u voor deze reis een korting op de reissom van € 50,-. 

Daarnaast hoeft u geen administratiekosten à € 25.- per boeking te betalen.

Naast de financiële voordelen voor deze reis hebt u als Amici tevens nog een aantal andere privileges, zoals kortingen op andere reizen en arrangementen dit jaar. Daarnaast wordt u tweemaal per jaar uitgenodigd voor een speciaal evenement dat exclusief voor alle Amici wordt georganiseerd, de zogenaamde Matinée Exclusive. En u bent uiteraard welkom op onze Nieuwjaarsreceptie en andere speciale bijeenkomsten.

U bent als Amici een onderdeel van een betrokken gezelschap met gelijkgestemden die allen interesse hebben in reizen en kunst in de breedste zin des woords. De jaarlijkse contributie bedraagt € 150,- per persoon. U kunt meer lezen over het Amici-schap op onze website.