Onze reizen per vliegtuig:Onze reizen per trein:Onze reizen per luxe touringcar:Reisoverzicht 2020:

Themareizen Duur Vervoersmiddel 
Op zoek naar Caravaggio 9 dagen Vliegtuig
Ontdek de Spaanse Meesters       8 dagen                                

Vliegtuig en trein             

Bestemming Duur Vervoersmiddel
Bazel 5 dagen Vliegtuig of trein
Bilbao 5 dagen Vliegtuig
Brugge & Gent 3 dagen Touringcar
Helsinki & Tallinn 5 dagen Vliegtuig 
Kopenhagen & Malmö 5 dagen Vliegtuig
Londen 4 dagen Treinreis
Madrid & Sevilla 8 dagen Vliegtuig en trein
Milaan 5 dagen Vliegreis
New York 7 dagen Vliegreis
Parijs 4 dagen Treinreis
TEFAF 2020 3 dagen Touringcar
Valencia 5 dagen Vliegtuig
Washington 7 dagen Vliegtuig
Warschau 5 dagen Vliegtuig


Op reis gaan met KUNSTSTAD is meer dan een vakantie. Het is een belevenis! De luxe kleinschalige kunstreizen, waar uw reisbeleving centraal staat, zijn zeer comfortabel en van uw heen- tot uw terugreis tot in de puntjes verzorgd. U wordt bovendien ondergedompeld in de cultuur van de kunststeden en komt thuis met verhalen over grote gebeurtenissen, 'ins en outs' van beroemde kunstenaars en hun werken en kleine geheimen van architectonische hoogstandjes. Tevens worden de culturele reisprogramma's vaak aangevuld met een muziekvoorstelling, een uitgebreide wijnproeverij en andere zaken. Onder leiding van Nederlandstalige experts en professionele reisbegeleiders wordt u zelf in een paar dagen tijd een echte kenner van uw reisbestemming. Onderaan deze pagina leest u verder waarom de reizen van KUNSTSTAD zo uniek zijn.

 

Wilt u een boeiende vakantie, waar u nog lang met veel plezier op terugkijkt? Ga dan met ons mee op onze kunst- & culturele reizen.Wat maakt het uniek om met KUNSTSTAD te reizen:

 • U krijgt, mits anders vermeld, tijdens de unieke reizen uitleg door Nederlands sprekende kenners, academici en experts.
 • U wordt daarnaast begeleid door een gastvrouw van KUNSTSTAD. 
 • U kunt er van op aan dat alle reizen van KUNSTSTAD vooraf minutieus zijn voorbereid en samengesteld door Marcel Verhoeven en Judith de Groot. U kunt er dus telkens op vertrouwen dat u een bijzondere en beproefde reiservaring zult beleven.
 • U verblijft altijd in een zeer goed 4- of 5-sterrenhotel in het centrum van de stad, want luxe en comfort staan bij KUNSTSTAD hoog in het vaandel. Zo bevinden de meeste bezienswaardigheden zich dicht bij.
 • U kunt er op rekenen dat alle excursies en entreegelden van de bezienswaardigheden die op het programma staan, anders dan bij vele reguliere reisorganisatoren, inclusief in de reissom zijn. U hoeft dus niet in de rij te staan.
 • U reist met een klein en gelijkgestemd gezelschap, waardoor de groep flexibel is en er voldoende ruimte is om persoonlijke aandacht te krijgen.
 • U geniet praktisch alle dagen van uw reis van de stad: u reist meestal op de eerst reisdag in de ochtend naar uw reisbestemming heen en op de laatste reisdag, indien mogelijk, aan het eind van de middag (soms vroeg in de avond) weer terug, zodat elke dag van de reis zo goed en aangenaam mogelijk besteed kan worden, ook de reisdagen!
 • U vertrekt bij een vliegreis altijd vanaf onze nationale luchthaven Schiphol, waar u wordt verwelkomd door één van de gastheren of gastvrouwen van KUNSTSTAD, die u eventueel met raad en daad bijstaan.
 • U reist vanzelfsprekend altijd zonder overstappen, dus altijd met een rechtstreekse vlucht en met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen (meestal KLM, indien mogelijk).
 • Bij onze busreizen stapt u op één centraal gelegen locatie in Nederland op.
 • U wordt bij aankomst op de luchthaven van de plaats van bestemming altijd opgevangen door één van de gastvrouwen van KUNSTSTAD. 
 • U hoeft bij de aankomst in uw luxueuze hotel niet meer in te checken, zogezegd bent u al in bezit van uw kamersleutel en een wachtrij bij de hotelreceptie is voor u uit den bozen.
 • U krijgt als alleenreizende ook de beschikking over een royale tweepersoonskamer die vanzelfsprekend geheel voor u alleen is.
 • U kunt de hele dag meedoen met ons gevarieerde culturele programma, maar u bent uiteraard tot niets verplicht. U bent vrij om deel te nemen wanneer u wilt en vanwege de centrale ligging van ons hotel kunt u eventueel ook heel gemakkelijk zelfstandig op pad.
 • U kunt als extra service facultatief kiezen of u met het reisgezelschap ‘s avonds gaat dineren in de restaurants die wij met zorg en aandacht geselecteerd hebben. U hoeft dus nooit alleen te dineren of zelfstandig te zoeken naar het lekkerste eten op de gezelligste plekjes, wat als een stad onbekend is soms best moeilijk is.
 • Kortom, tijdens onze kunst- en belevingsreizen staat persoonlijke aandacht, luxe en comfort hoog in het vaandel. U kunt daarnaast vertrouwen op de kwaliteit en ervaring van Judith de Groot en Marcel Verhoeven.