Rijkdommen van Rome en omgeving

Presentatie-arrangement op vrijdag 15 februari 2019Kunsthistoricus mr. drs. Marcel Verhoeven neemt u tijdens een vermakelijke lezing virtueel mee op reis naar de Eeuwige Stad. Hij zal onder meer met veel passie vertellen over het schitterende plafond van de Sixtijnse Kapel, waar Michelangelo wereldberoemde scènes van het Bijbelse scheppingsverhaal heeft gecreëerd. Daarnaast komt tijdens zijn verhaal de prachtige bouwkunst en de rijke geschiedenis van de Sint Pieterkerkaan bod. Ook staat hij stil bij verschillende beroemde Romeinse keizers zoals keizer Augustus, keizer Marcus Aurelius en keizer Constantijn de Grote. 

Vele andere prachtige monumenten, interessante bezienswaardigheden die de hoofdstad van Italië bezit en de rijke geschiedenis, waarbij de band met Nederland nog even ter sprake komt, zullen deze middag de revue passeren.

Laat u meevoeren door de schitterende hoofdstad van Italië, geniet van de Italiaanse sfeer en de informatieve en gezellige middag.  


Informatie

Datum: Vrijdag 15 februari 2019

Tijdstip: 14.00-17.00 uur

Prijs: € 59,50 p.p. Amici-tarief € 39,50 p.p.

Presentatie door Marcel Verhoeven

Inclusief

  • koffie/thee met iets lekkers
  • uitgebreide presentatie 
  • gezellige borrel met hapjes.


Mee op reis naar Rome?

In 2019 organiseren wij een bijzondere zesdaagse kunstreis naar de Italiaanse hoofdstad en de omgeving. Meer informatie vindt u terug op de reispagina. Locatie van het arrangement:

Kantoor Van Lanschot Privat Banking

Apollolaan 150, Amsterdam

 

U kunt eventueel uw auto kosteloos parkeren in de parkeergarage. 

 

Graag tot dan!