Meer informatie over deze Caravaggio-reis

Nieuwe reisdata worden zo spoedig mogelijk bekend gemaaktDe hotels waar u verblijft tijdens deze reis:

Luxueus overnachten in Rome in vijfsterrenhotel 'Grand Hotel Palace'.

Zoals u wellicht weet is de slogan van KUNSTSTAD al jaren 'De Kunst van het Beleven'. In dat kader selecteren we voor onze reizen altijd exclusieve en luxueuze hotels, waarin het verblijf een echte belevenis is. Comfort en uiteraard ook de centrale ligging zijn daarbij uitermate belangrijk.

Tijdens deze bijzondere verblijft u in Rome in het vijfsterren Grand Hotel Palace aan de beroemde Via Veneto, midden in het centrum van de stad.

Het gebouw van Grand Hotel Palace komt oorspronkelijk uit de jaren '20 en is ontworpen door Marcello Piacentini, echter is in de jaren voortdurend gemoderniseerd. De laatste renovatie werd een aantal jaren geleden uitgevoerd door de toonaangevende architect Italo Rota, die ook onder meer verantwoordelijk is voor het ontwerp van het Museo del Novecento in Milaan. Het hotelinterieur is een geslaagde mix tussen historische en modern design, kortom een uitstekende plek om tijdens deze reis in Rome te verblijven.Schitterende uitzichten over de Baai van Napels vanuit het 'Renaissance Hotel Mediterraneo'.

Zoals u wellicht weet, is de slogan van KUNSTSTAD De Kunst van het Beleven. In dat kader hebben we voor uw bezoek aan Napels een exclusief 4-sterrenhotel geselecteerd midden in de stad, waarin het verblijf een echte belevenis is: het Renaissance Hotel Mediterraneo.  

Vanuit de ontbijtruimte hebt u een schitterend uitzicht over de Baai van Napels en de Vesuvius.Genieten van Malta en de kust in het luxe en centraal gelegen Excelsior Grand Hotel

Het geriefelijke vijfsterrenhotel Excelsior Grand Hotel in Valletta is ideaal gelegen met een prachtig uitzicht op de mooie 'Marsamxett-haven' en het eiland 'Manoel'. Daarnaast ligt Hotel Excelsior vlakbij de historische stadsmuren van Malta's hoofdstad Valletta, waarbij u dus uitstekend de atmosfeer van het centrum van de oude stad kunt proeven. Het is zelfs mogelijk om na het gevarieerde culturele dagprogramma nog wat te relaxen in het heerlijke buiten- of binnenzwembad van uw hotel. Uw hotel in Sicilië

Ook op Sicilië zult u verblijven in een luxueus hotel, vanwaaruit u de weg van Caravaggio verder zult volgen. Meer gegevens over dit hotel zullen later bekend gemaakt worden.


Reisdatum:

Prijs:


Nieuwe reisdata worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt Standaardprijs  € 2.610,-           
  Standaardprijs inclusief vroegboek- en betalingskorting € 2.490,-                  
                                Amici-tarief                                                              € 2.555,-
                     Amici-tarief inclusief vroegboek- en betalingskorting € 2.435,-   
  Toeslag kamer voor eenpersoonsgebruik € 486,-   

Betalingen en kortingen:

U betaalt een deel van de reissom gelijk na de reservering om uw inschrijving compleet te maken. Het restant voldoet u vóór de datum zoals vermeld zal worden in de reisbevestiging. Mocht u de reissom geheel na aanmelding betalen dan ontvangt u € 50,- p.p. betalingskorting en ontvangt u het boek 'Caravaggio, het compleet geschilderde werk' als cadeau.

(Deze regeling is toepasbaar op inschrijvingen en betalingen die minimaal 4 maanden voor de reisdatum bij ons binnen komen. Als u zich aanmeldt na deze periode van 4 maanden voldoet u de gehele reissom in een keer).

Meldt u zich aan vóór 28 augustus 2019 dan ontvangt u daarnaast ook nog eens extra € 70,- vroegboekkorting. 

Als Amici betaalt u met deze kortingen dus € 2.435,-.


Inclusief:

• professionele (reis)begeleiding

• ontvangsten en rondleidingen door gastsprekers en experts

• ontvangst door een KUNSTSTAD gastheer bij vertrek op Schiphol

• rechtstreekse comfortabele vliegreis van Amsterdam naar Rome

• transfer per touringcar van Rome naar Napels

• vlucht van Napels naar Malta

• transfer van Malta naar Sicilië

• vlucht van Sicilië naar Amsterdam

• luchthavenbelasting en handbagage (10 kg.)

• transfers van en naar de luchthavens

• 8 overnachtingen in luxe 4- en 5-sterrenhotels in Rome, Napels, Malta en Sicilië

• ontbijtbuffet


• entreegelden van de musea en bezienswaardigheden die op het programma staan, circa € 125,- p.p.

• informatiemateriaal

• glas wijn op een leuke locatie
 op de eerste dag van de reis


Exclusief:

• lunches en diners

• persoonlijke uitgaven

• reis- en/of annuleringsverzekering

• ruimbagage

• administratiekosten à € 25,00 per boeking (voor Amici inclusief)


Extra:

The Dinner Club
 biedt elke avond een facultatieve mogelijkheid om (op eigen kosten) samen met andere deelnemers te dineren, waarbij gevarieerde restaurants op het programma staan. 

Aantal deelnemers:

Het minimale aantal deelnemers is 12 en het maximale aantal is 24. Mocht u interesse hebben in deze bijzondere reis meldt u dan spoedig aan, want de animo is zeer groot.Voordelen van het Amici-Schap (Vriend van KUNSTSTAD):

Als vriend van KUNSTSTAD ontvangt u voor deze reis een korting op de reissom van € 75,-.

Daarnaast hoeft u geen administratiekosten à € 25.- per boeking te betalen.

Naast de financiële voordelen voor deze reis hebt u tevens nog een aantal andere privileges, zoals kortingen op andere reizen en arrangementen dit jaar. Daarnaast wordt u tweemaal per jaar uitgenodigd voor een speciaal evenement dat exclusief voor alle Amici wordt georganiseerd, de zogenaamde Matinée Exclusive. En u bent uiteraard welkom op onze Nieuwjaarsreceptie en andere speciale bijeenkomsten.

U bent als Amici een onderdeel van een betrokken gezelschap met gelijkgestemden die allen interesse hebben in reizen en kunst in de breedste zin des woords. De jaarlijkse contributie bedraagt € 150,- per persoon. U kunt meer lezen over het Amici-schap op de desbetreffende pagina.