'Station Noord/Zuidlijn Amsterdam'

Excursie arrangement, binnenkort een nieuwe datum


Wegens enorm succes van de vorige edities zal er deze zomer weer een unieke excursie naar het ondergrondse metrostation van de Noord/Zuidlijn in De Pijp in Amsterdam plaatsvinden.

Zoals u welllicht heeft kunnen lezen zal het toch waarschijnlijk nog twee jaar duren voordat de eerste metros met passagiers zullen gaan rijden. Hoe bijzonder is het dan dat je nu al het bijna voltooide metrostation kunt bewonderen en zelf kunt zien wat de actuele stand van zaken is.

Deze excursie, waar trouwens slechts 10 deelnemerns aan mee kunnen doen, is uitermate boeiend voor mensen die de afgelopen 10 jaar al eens eerder met ons mee zijn geweest de bouwput in en zo zelf de vorderingen kunnen waarnemen.

Bent u nog nooit beneden geweest? Ook dan is deze excursie zeer de moeite waard!

Informatie over dit arrangement

Datum: Dinsdag 17 oktober 2017

Tijdstip: 14.30-17.00 uur

Prijs: € 59,50 p.p. Amici-tarief € 39,50 p.p.

Maximaal 10 deelnemers (Reservelijst)

Inclusief

  • koffie/thee met iets lekkers
  • uitgebreide presentatie en bezoek aan het in aanbouw zijnde station van de Noord/Zuidlijn
  • gezellige borrel met hapjes.

Diepste station van Nederland

Wist u trouwens dat bij dit station in de Ferdinand Bolstraat de twee metrolijnen boven elkaar komen in plaats van naast elkaar en de perrons dus ook op twee verschillende niveaus zijn? De laagste ligt wel 26,5 meter diep, waardoor het het diepst gelegen station van Nederland wordt.


Tijdens dit arrangement, dat vanzelsprekend begint met een heerlijke kop  koffie en afgesloten wordt met een lekker glas wijn, zult u nog veel meer wetenswaardigheden uitgelegd krijgen en bijzonderheden ontdekken.

Meldt u snel aan, want zogezegd is er slechts plaats voor 10 geïnteresseerden.