KUNSTSTAD, wie zijn wij?


Judith de Groot, organisator van KUNSTSTAD

Judith de Groot

degroot@kunststad.nl

Kunststad kunstreis Valencia
Judith de Groot selecteert tijdens de reizen de beste en gezelligste restaurants voor de diners, waar de reisdeelnemers aan kunnen deelnemen, zoals hier in kunststad Valencia.

Mijn Passie

"Ik heb een toeristische opleiding afgerond, ben onder meer stewardess geweest en ik kwam Marcel tegen net voordat ik in het Van Gogh Museum ging werken. Ik houd van kunst en ben reisfanaat, evenals Marcel, en organisator pur sang. Tijdens onze reisavonturen in het verleden ontdekten wij allebei hoe slecht vakanties vaak geregeld zijn. Dat kon anders, vonden wij.

In 1999 raakte ik bij KUNSTSTAD betrokken. Sindsdien neem ik de productie van de reizen, waaronder de boeking van het hotel, de reserveringen van de restaurantjes, de entreebewijzen van de musea en de ontvangst op de luchthavens op me.

Van tevoren reizen wij zelf af naar de kunststad om de beste hotels te selecteren, de meest authentieke restaurantjes met het lekkerste eten te vinden en een reisprogramma samen te stellen, waar iedereen blij van wordt. Want een kunstreis moet een belevenis zijn!

Ons motto is dan ook 'De Kunst van het Beleven'.

Kritische Blik

Ik ben kritisch in alles wat ik selecteer. Zo moet het luxe hotel in het centrum staan en comfort bieden, zodat u tot rust komt en uw verblijf daar uw kunstreis tot een belevenis maakt. Samen testen Marcel en ik onze hotels ruim van tevoren en pas wanneer wij het geschikt vinden, reserveren wij het voor onze reizen van KUNSTSTAD. 

Onze vaste deelnemers weten dat wij zeer selectief zijn en dat waarderen ze enorm. Zo voeren wij persoonlijke aandacht door tot in alle details van uw culturele reis. Maar bij ons begint het comfort al op Schiphol: u wordt daar opgevangen door een host(ess). En ook bij aankomst op het vliegveld van de reisbestemming wordt u welkom geheten. Zo zorgen wij gedurende de hele culturele reis dat u het zo comfortabel mogelijk hebt.

Een echt vakantiegevoel en een belevenis van begin tot eind, daar gaan wij voor. Gelukkig is dat ook precies de ervaring van de deelnemers aan onze kunstreizen. Gaat u met ons mee op reis?"Klik op de foto van Marcel Verhoeven om meer over hem te weten te komen.

Marcel Verhoeven kunststad kunstreizen